Køleanlæg og varmepumper til industrien

Bæredygtighed skal betale sig, rent bogstaveligt. Derfor vil alle vores løsninger sikre en mere stabil og effektiv drift af jeres anlæg, det er en investering der i sidste ende betaler sig gennem besparelserne på anlæggets livscyklus omkostninger samt miljøet.

Service og vedligeholdelse

Vi udfører de lovpligtige eftersyn samt løbende vedligeholdelse af anlægget.

I får da et anlæg der lever op til de gældende lovkrav samt en stabil drift. der mindsker risikoen for ulykker samt tab af omsætning grundet nedetid.

En service og vedligeholdelsesaftale kan stå alene eller i forlængelse af vores andre produkter for da at sikre stabilitet, effektivitet og besparelser på anlæggets livscyklus omkostninger. 

 

Optimering

Et eksisterende anlæg såvel af ældre som nyere af dato kan gemme på optimeringsmulighed er, der kan give jer et mere drifts-, miljømæssigt- og økonomisk bæredygtigt anlæg.

Investeringen tjenes ind igen i de besparelser der kommer som følge af en optimering af anlægget. Foruden at i sikres en lavere CO2 aftryk.

Ønskes en komplet klima neutralisering af køleanlægget kan en optimering være den perfekte løsning. 

Vi tilbyder desuden en “ALL IN ONE” løsning for de større industrier hvor vi levere service og vedligeholdelse for alle ventilations-, køle og varmepumpe anlæg på adressen store som små.

Lovligørelse

Det sker at et anlæg ikke følger de opdaterede lovkrav eller at det lovpligtige eftersyn er blevet glemt eller hastet igennem.

Uanset årsagen betyder det at anlæggets drift er ustabilt og dyrere end nødvendigt foruden at være en direkte sikkerhedsrisiko.

Vi tilbyder en fuld gennemgang af anlægget samt udarbejdelsen og udførsel af en handlingsplan for lovliggørelsen der giver jer et sikkert og lovligt anlæg med en billigere stabil drift.

Nyt anlæg

Skal i bygge nyt, udvide eller renovere og har i behov for et nyt køleanlæg eller en ny varmepumpe, er der mange fordele ved at vælge et bæredygtigt anlæg.

Om i vælger ammoniak eller CO2 får i et naturligt og klimavenligt kølemiddel. Der ikke kun vil give jer lavere livscyklus omkostninger på anlægget men bidrager til at opnå klimamålene for jeres virksomhed.

Vi tager udgangspunkt i jeres specifikke behov og følger jer gennem hele processen ved at tilbyde rådgivning, dimensionering og installation af anlægget.


Har du andre behov eller har du brug for en skræddersyet løsning?

Kontakt os og lad os se hvad vi kan gøre for dig. Med 20+ års erfaring indenfor køleteknik har vi kompetencer også udenfor industrien. 

Vi bringer vores værdier om at bæredygtighed skal kunne betale sig ind i alt vores arbejde.

Lokation
  • Korskildelund 6,

  • 2670 Greve

  • CVR: 41300213

© Planet Cool. Copyright – All rights reserved. Design by PLICO.