“Da Covid-19 betød at vi stod uden arbejde, besluttede vi os for at skabe vores drømmejob, frem for at vente på det. Planet Cool er vores drøm for den bedste leverandør af køleteknik til industrien. “
 – Troels Bonde, chef tekniker

Adm. Direktør

Sarah-Elizabeth Laws

sel@planet-cool.com
Følg mig på linkedIn

“Udfordringer indenholder oftest nye muligheder, tackles de blot med tilpas ydmyghed, nysgerrighed og  rebelsk attitude.”

Chef Tekniker

Troels Bonde

tb@planet-cool.com
Følg mig på linkedIn

“Find ud af hvorfor den røde lampe lyser, det er ikke godt nok blot at dække den til. Altid spørg ‘hvorfor?'”


Vores mission er at bidrage til en mere bæredygtig industri. Med mere end 20 års erfaring inden for kølesystemer i store industrier har vi de nødvendige færdigheder og erfaring til at bakke vores ambitioner op.

Vi tager os tid til at sætte os ind i de enkelte anlæg og dets specifikke udfordringer, for da at levere en individuel løsning og sikre at de fulde livscyklusomkostninger (LCC) er en kendt faktor.

Vi specialisere os i store industrielle ammoniak og CO2-kølesystemer med udgangspunkt i det danske marked.

Ammonaik er et naturligt kølemiddel med et GWP (Global Warming Potential) og ODP (Ozone depletion potential) lig med nul.

Med en god volumetrisk kølekapacitet er ammoniak et  effektivt kølemiddel. Sammenlignet med fluorcarboner skal der kun cirkulere 13-15% ammoniak gennem systemet for at opnå samme effektivitet. Herudover har ammoniak oftest også en lavere pris end andre kølemidler. Dette gør systemet generelt billigere sammenlignet med lignende systemer og med en betydelig lavere driftsomkostning.

CO2 er ligeledes et effektivt naturligt kølemiddel, med en GWp på 1 og ODP på 0, der hverken er giftigt eller brændbart. CO2 anlæg er fylder oftest mindre med muligheden for at bruge mindre rør for at opnå samme effektivitet. 

CO2 gør det desuden nemmere at udnytte overskudsvarmen, hvilket skaber en ny dimension af bæredygtighed til anlægget. 

Fælles for ammoniak og CO2 er at de er naturlige kølemidler der baner vejen for den grønne omstilling af industrien. De er ikke blot en klimavenlig løsning men også en økonomisk bæredygtig løsning.

Vi er KMO-certificerede, hvilket garanterer en korrekt, miljøvenlig håndtering af kølemidler.

Vi er ISO 9001 certificeret. Ikke blot fordi det er et krav for at kunne arbejde med køleteknik men fordi det at fører kontrol med kvaliteten i vores arbejde, sikre at vi løbende kan udvikle os og forbedre os. 

Relationen til vores kunder er nøglen til at vi kan forbedre os. Det forbedre vores kvalitet såvel som vores egen trivsel når vi kender kunden og de kender os. Vi tilskynder da feedback om det er direkte til vores teknikere, via de sociale media eller til ledelsen, så er vi altid glade for at hører fra jer. 

Vi er startet op med en ambition om at arbejde med FNs verdensmål for bæredygtig udvikling fra dag 1. Selv i de små kan vi gøre en forskel. Vores produkter sikre en mere bæredygtig produktion for vores kunder og derved bidrager til den bæredygtige udvikling for den danske industri.

Gennem vores medlemskab af Tekniq arbejdsgiverne sikres der at alle vores medarbejder arbejder under en overenskomst. Vi har et mål om at have minimum én lærling per svend for at sikre løbende kvalitetsuddannelse af køleteknikere, foruden at vi kontinuerligt arbejder med kompetenceudvikling og videreuddannelse af medarbejder såvel som af ledelsen. 

Når det kommer til hvem vi ansætter er kompetencerne, kemi og værdier samt passion for egen udvikling de vigtigste faktorer. Hvor du kommer fra, din alder, køn, eller fysiske som psykiske begrænsninger, er ikke den afgørende faktor for om du er den mest kvalificerede til jobbet. 

Hver opgave er unik og byder på nye udfordringer og  muligheder for hvordan vi kan arbejde med vores målsætninger. 

Lokation
  • Korskildelund 6,

  • 2670 Greve

  • CVR: 41300213

© Planet Cool. Copyright – All rights reserved. Design by PLICO.